Health Check voor fietsers

Medimark en uw fietsenspecialist begrijpt als géén ander dat uw gezondheid een groot goed is!

In ons Medisch Keuringsinstituut doen wij van Medimark al ruim 25 jaar medische keuringen, zowel voor het (internationale) bedrijfsleven als particulieren. Waarbij preventieve advisering specialiteit is.

Eén van die keuringen is de Health Check voor fietsers.

Daarom heeft Medimark een partnerschap met een aantal rijwielspecialisten door heel Nederland die, net als wij, begrijpen dat gezondheid een groot goed is. Samen met deze partners kunnen wij u helpen uw goede gezondheid te behouden. Er wordt een compleet plan samengesteld om uw gezondheid onder de loep te nemen. Er wordt gekeken of uw gezondheid goed is of misschien wat ondersteuning kan gebruiken. Lees hier meer over de Health Check voor fietsers.

Een goede balans tussen inspanning, voeding en gezondheid is een prioriteit. De inspanning zult u zelf moeten leveren maar wij kunnen u, als al dan niet beginnend fietser, ondersteunen met het juiste trainingsschema, de optimale voeding en een deskundige check van uw gezondheid. De adviezen zullen alleen en specifiek op u als persoon gericht zijn.Uw persoonlijke plan!

Een Health Check wordt aangeraden bij fietsers, die:

  • willen beginnen met sporten;
  • een aandoening of ziekte hebben;
  • hart- en vaatziekten in de familie hebben;
  • tijdens inspanning klachten ervaren zoals duizeligheid, hartkloppingen of pijn op borst;
  • ongewone vermoeidheid ervaren of slecht herstellen na inspanning;
  • willen weten wat het omslagpunt is om de trainingszones te bepalen;
  • willen weten hoe men ervoor staat.

Dus de keuring wordt ook aangeraden bij hen die gewoon willen weten hoe het ervoor staat qua gezondheid en conditie.

Samen met een personal trainer (extra of apart) geven wij naast het medisch traject u deskundig advies zoals een trainings- cq opbouwprogramma op het gebied van conditie, gewicht en/of kracht. Let op, u dient hiervoor apart een afspraak te maken.

 

WhatsApp Chat with us on WhatsApp (+316 11 11 92 95)