Risicogerichte keuringen

Verzekeringskeuringen

Voor het afsluiten van levens- en arbeidsongeschiktheidsverzekeringen verlangt de verzekeraar, afhankelijke van de gehanteerde keuringsgrens, een medische keuring. Medimark voert voor alle verzekeringsmaatschappijen de verzekeringskeuringen uit. Zowel acceptatie- als arbeidsongeschiktheidskeuringen. Wij kunnen de volledige keuring afhandelen, inclusief bloed- en urineonderzoeken ook het maken van een ECG is mogelijk.

Risicogerichte keuring bij risicofactoren

Tevens verzorgt Medimark op maat gemaakte keuringen voor cliënten die worden blootgesteld aan specifieke riscofactoren zoals: asbest, lood, benzeen en andere kankerverwekkende stoffen.

Afsprakensysteem

Even een afspraak maken, kost u best wat tijd. Kostbare tijd. Tijd die u liever aan andere zaken besteed. Wij begrijpen dit. Daarom werken wij (tot op heden als enig Medisch Keuringsinstituut) met een volledig geautomatiseerd systeem genaamd Medibase.
U kunt zelf rechtstreeks online een afspraak maken via de Medimark afsprakensite direct hierna kunt u inloggen met een toegestuurde persoonlijke cliëntencode. Met deze unieke code kunt u het eerste gedeelte van het keuringsformulier alvast op het gemak, op ieder gewenst tijdstip van de dag, digitaal invullen, opslaan, eventueel afdrukken en veilig verzenden.
De keurend arts zal dit gedeelte doornemen alvorens u op de keuring verschijnt. De onderzoeksresultaten worden vervolgens door de arts ingevuld. Wanneer alle gegevens compleet zijn kan het rapport veilig verstuurd worden.
Dit voorkomt fouten, vertraging en zorgt voor een eigentijdse snelle keuring!
Door deze manier van werken kan snel (bij spoed altijd binnen 48 uur) een keuring plaatsvinden.
Afspraken via onze afsprakensite zijn 7 dagen per week, 24 uur per dag online aan te vragen.

Locatie

U bent van harte welkom in één van onze vele vestigingen bij u in de buurt. Bekijk hier onze vestigingen.

Meer informatie, offerte & contact

Voor meer informatie of het aanvragen van een offerte u contact opnemen met een van onze collega’s op 010 – 45 31 900 of vul hier het contactformulier in.

Afspraak maken

Klik hier boven voor het maken van een afspraak in één van onze vele vestigingen bij u in de buurt of bel gratis met 0800 – 63 34 627 (tijdens kantooruren).

WhatsApp Chat with us on WhatsApp (+316 11 11 92 95)