MEDIMARK. Een gezonde kijk op keuren.
Lees Verder……

Daarom
Medimark!

Altijd persoonlijk advies

Meer dan 30 jaar ervaring

Toegewijd en professioneel

Deskundig en efficiënt

Privacy gewaarborgd

Snel en zorgvuldig

K.P. van der Mandelelaan 30
3062 MB Rotterdam
Telefoon: 0800-6334627
E-mail: info@medimark.nl

MEDIMARK. Een gezonde kijk op keuren.

De preventieve medische keuringen van Medimark zijn voor uw gezondheid van groot belang en dat geldt voor iedereen. Immers “Voorkomen is beter dan genezen”; helaas gaan wij pas naar de dokter als wij ons ziek of ons niet goed voelen. Meestal blijkt dat het gelukkig slechts om een klein ongemak gaat maar helaas komt het ook voor dat er iets ernstigs aan de hand is. Eerlijkheid gebiedt te zeggen dat niet alles te voorkomen is, hoeveel onderzoek er van te voren ook gedaan is. Het is helaas onmogelijk dat met alle soorten onderzoek, die er nu uitgevoerd kunnen worden, alles kan worden voorkomen.

Tijdens een Medimark keuring kijkt u samen met een deskundige en ervaren arts (die daar ook de tijd voor neemt) naar de huidige gezondheidstoestand en vervolgens naar de verschillende factoren die uw leefstijl en gezondheid (kunnen) beinvloeden. Want het allerbelangrijkste is en blijft, dat men zelf blijft letten op hoe men leeft en met name op, hoe men wil leven.

Een medische keuring is altijd preventief of dit nu voor een verzekering is, werk gerelateerd of voor uw eigen gezondheid.

Er is een groot aantal verplichte keuringen die voor geschreven zijn door de wetgever en ook deze keuringen zijn preventief, niet alleen voor de keurling zelf, maar ook voor collega’s of anderen rondom ons heen, denk daarbij aan een rijbewijs keuring. Wettelijk overigens moet een bedrijf zijn medewerkers een PMO (Preventief Medisch Onderzoek) aanbieden en dat is een uitstekend initiatief, want gezonde werknemers leveren betere prestaties en zullen een grotere bijdrage leveren aan een organisatie.

medimarkpreventief

Meer dan 30 jaar is Medimark hét Medisch Keuringsinstituut waar preventieve advisering onze specialiteit is.
Hierbij staat de ‘mens’ centraal en wordt als cliënt gezien.

whats-app  whats-app  whats-app  whats-app  whats-app

© 2023 Medimark. All Rights Reserved.

Start typing and press Enter to search

WhatsApp met ons +311119295
Stuur via WhatsApp
nl_NLNL