Snel weer aan het werk of op (zaken)reis: doe een COVID-19 test van Medimark

 In News

Bent u bang dat u coronaverschijnselen hebt en wilt u snel weten of u dit besmettelijke virus onder de leden hebt? Doe dan bij Medimark een betrouwbare en officieel goedgekeurde COVID-19 antigeen SNELTEST en/of een COVID-19 PCR-test.

Om weer veilig te kunnen reizen met of zonder volledige vaccinatie is vaak naast het vaccinatie bewijs, een COVID-19 testbewijs vereist. Maar ook om weer naar uw werklocatie te gaan en u daar veilig te voelen.

Waarom een Coronatest van Medimark?

Ook zijn er inmiddels genoeg thuis-/zelftesten van diverse kwaliteiten op de markt, die u zelf kunt aanschaffen. Zelftesten zijn echter alleen toegestaan voor thuisgebruik.
En voor een legitieme Corona sneltest, die u kunt gebruiken voor reizen of werk, kunt u helaas niet overal op korte termijn terecht.

Medimark is bij u in de buurt én u kunt snel bij ons terecht! Binnen circa 15 minuten is de uitslag al bekend. Bij een negatieve uitslag van de Coronatest ontvangt u meteen een certificaat als officieel bewijs om te kunnen reizen en werken.

Zo kunt u een COVID-19 test bij Medimark inplannen

Direct een afspraak inplannen? Dat kan via deze pagina, of scan de QR-code hieronder:

Eerst informatie? Bel gratis nummer 0800-6334627 of mail naar info@medimark.nl.
Het tarief voor een sneltest (15 minuten) is slechts € 55,-, een PCR test in 2 dagen plant u in voor € 125,- (0% BTW). Beide test zijn inclusief certificaat.

Locatie:
K.P. van der Mandelelaan 30 (Brainpark-I) Rotterdam. Op 200 meter van metrostation Kralingse Zoom.

Recent Posts

Leave a Comment

89 + = 98

Start typing and press Enter to search

WhatsApp met ons +311119295
Send via WhatsApp
en_AUEN
Medische Keuring parachutespringen