Werkdruk en -stress bij jongeren in financiën

 In News

Jonge werknemers in de financiële sector lopen een groot risico op werkdruk en werkstress, blijkt uit verschillende onderzoeken. Met ziekteverzuim en mogelijk langdurige uitval of arbeidsongeschiktheid tot gevolg.

De Inspectie SZW zegt verschillende signalen te hebben ontvangen over een hoge werkdruk bij ‘young professionals’ die in de financiële sector werkzaam zijn. De oorzaak ligt onder meer bij de hoge verwachtingen van zowel de klant als de accountantsbureaus waar zij werkzaam zijn.

De inspectie gaat daarom uitzoeken of er wel genoeg maatregelen genomen worden om deze klachten te voorkomen.

Meer weten? Lees het hele artikel op BG Magazine.

Recent Posts

Leave a Comment

4 + 2 =

Start typing and press Enter to search

WhatsApp met ons +311119295
Stuur via WhatsApp
nl_NLNL
nekpijnstimuleer-uw-werknemers-om-te-gaan-sporten